In de langdurige relatie wordt hij geleidelijk onderdeel van de routine. En dit is normaal! Rutin is in feite de gewoonte die je allebei leuk vindt.

2. Ongebruikelijk

Seks op de keukentafel, in de badkamer op een feestje van vrienden, met een nieuw speeltje. Dit alles – een dergelijk geslacht, hoe je niet te vaak doet.

3. Voor conceptie

https://solvenlux.com.br/uma-boa-dica/

Alle relaties ontwikkelen zich op verschillende manieren, maar in veel gevallen treedt het moment voor wanneer seks betrokken is bij de smederij van de zwangerschap. In de regel verschilt zich in de regel van andere opties, kan leuk zijn, maar omvat planning en speciale bewegingen. Soms wordt het als een plicht.

4. Tijdens de zwangerschap

Na het voltooien van het vorige punt, komt de periode voor het nieuwe en misschien wel de meest onvoorspelbare seks. Wat in het begin vond, kan aan het einde van de zwangerschap in de categorie “Nooit meer” gaan en vice versa.

5. Na de bevalling

Meestal moeten een tijdje passeren voordat Seks zoveel plezier begint te nemen. Sommige mensen verlaten de jaren!

6. Sinusoïde

Het intieme leven kan in één periode actiever zijn en vrij rustig – in een andere. In een lange relatie, wanneer je niet 18 jaar oud bent geweest, ervaren zelfs de meest gepassioneerde paren soms kamagra gel een bepaalde crisis van het genre.

7. Vakanties

Sommigen maken zelfs een nieuwe huwelijksreis om te laten zien dat iedereen van kracht is en nog veel meer jaren kan duren. Of gewoon vertrekken voor vakantie van kinderen, werk en plichten – en vrijheid vilt in seks!

acht. Snel

In de regel wordt de kalender gescoord door werk, vergaderingen en kleine gevallen. En als jullie allebei slechts een paar minuten uitkomens zijn geweest tussen verschillende klassen, waarom dan niet aan een aangenaamheden uitgeven?

9. Vóór wekker

Een andere manier om tijd te snijden. Misschien zal je wakker moeten worden, maar jullie allebei leuk vinden.

10. “Het is beter seks dan het einde van deze vreemde film”

In zijn jeugd was het mogelijk om tijd en de ander te hebben, nu, waarschijnlijk, zal je moeten kiezen, anders is de energie misschien niet genoeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.